Één volle dag in de bubbel van vrijheid in expressie, aanraking en sexiness 

26 juni 9:30-21:30 in Amsterdam (word gegeven in het Engels)

Kon ik mijn tanden maar even in je zetten en zachtjes bijten in je vinger. Kon ik mijn handen maar in de huid van je heupen laten zakken en je dicht tegen me aan duwen. Kon ik mijn blik maar in jouw ogen laten zakken en van genot bijten op mijn onderlip. Kon ik mijn sexy charme maar op jou projecteren en dat je naar niemand anders verlangd dan mij. Kon ik mijn tong maar over jouw voeten laten gaan en dan een kwijl spoor achter laat. 

Want god wat ben je heerlijk. Ik wil dat je van mij bent, van mij en mij alleen. Dat ik al mijn lusten van het leven met je kan delen en mijn lasten even vergeten. De speelsheid die in mij zit in deze speeltuin voor volwassenen met je delen. Tot we het niet meer houden van opwinding. 

I want you to be mine, mine for now and mine for tomorrow. Ik wil dat je van mij bent, omdat je zo onwijs heerlijk bent in alles wat je uitstraal. 

En dan bedenk ik me, dat ik naar mezelf in de spiegel kijk.

I'm you and YOU'RE MINE.


Het afgelopen half jaar heeft Come for Me in volle toeren haar wielen laten draaien. 4 prachtige mensen hebben ieder individueel een transformatie doorgaan die hun positief hebben veranderd naar de warrior, slut en godin die ze nu zijn. Het was magisch voor hun en ook voor mij! Na het zien waar een ieder de meeste waarde uit hebben gehaald in de Play Dates (fysieke sessies) en Camgirl Dates (online sessies) leek het me een GEWELDIG idee om deze highlights te verpakking in een 1 dag groep retreat. Voor iedereen die eerst even wil proeven van de juiciness van Come for Me en om 1 volle dag mee te willen meedansen op de golven van een vrij sexual lifestyle en dit alle in groepsverband. 

Deze dag gaat over het beter leren kennen van je grenzen, verlangen en lichamelijke verbinding. 

Door de vele (sex-positive) events die ik heb mogen bijwonen of begeleiden, is 1 ding mij heel erg duidelijk geworden. Wij als mens hebben vaak moeite met nee zeggen, maar eigenlijk de diepere laag hiervan is een nee en ja voelen, ervaren en uitleven.

Voelen dat je veld zich sluit, je lichaamshouding veranderd en je verstrikt raakt in gedachte, dat betekend NEE.

De 5 Play Dates uit Come for Me die verwerkt zitten in de structuur van de dag:

- Body Boundary: Je echte JA's & NEE's voelen.
- Voice Liberation: Echt geluid kunnen geven aan je innerlijke wereld
- Surrender & Receive: Overgeven in touw aan liefdevolle aanraking.
- Sexual Selflove: Durven te laten zien hoe sexy je echt kunt zijn. 
- Inner Mariage: Een huwelijksritueel met jezelf voor een vernieuwde relatie met jezelf.

De dag indeling

We beginnen we de dag met een openingscirkel & oefeningen die gaat over het leren voelen, aangeven en uitspreken van je JA's & NEE's. Dit zet direct de basis voor de dag (en de rest van je leven). Zo leren we elkaar in de groep kennen op meerdere manieren. Na een korte break gaan we geluid geven aan onze stem, we gaan zonder woorden communiceren over wat er intern gebeurd. Of we iets lekker vinden of onprettig, of we ergens van genieten of willen dat het stopt. Want ook zonder woorden gebruiken kunnen we al zoveel vertellen! Na de vega(n) lunch gaan we verbinden met onze

 innerlijke feminine kant, het deel van ons waar de overgave in verborgen zit. Want als we onze grenzen en verlangen durven aan te geven, is de kans vele malen groter dat we ons ook kunnen overgeven. We gaan een simpele knoop techniek leren en spelen met conscious touch. Bewust aanraken met liefdevolle (niet seksuele) intenties. De les hierin is om onvoorwaardelijk te geven en ontvangen. En van deze zachtheid maken we een transitie naar de meer sexual kant, we gaan ons verkleden in een sexy outfit! Om daarna een oefening te doen die in het  

teken staat van kwetsbare liefde, een zekere love shower kan ik wel zeggen. We sluiten de middag af met een vega(n) dinner om daarna ruimte te maken voor het Inner Marriage Ritueel. Dit zal de gehele avond in beslag nemen. Hoe dit ritueel er uit ziet is nog een geheim. Kortom het is een dag die veel in je zal aanraken, die verder gaat dan de oppervlakte en dieper gaat dan wat we kunnen zien met onze ogen. Ik wil je naar de rand van je comfortzone brengen waar de echte groei begint!

Praktisch

Deze dag is volledig incl. vega(n) lunch en dinner, snacks en thee. En je krijgt een eigen Surrender To Me goodiebag, die zorgt dat jij helemaal van verbonden word aan jezelf. 

De dag begint om 9:30 en eindigt om ongeveer 21:30. We zullen zijn in een prachtig huiselijke locatie in Amsterdam Ruyschstraat (tram stopt voor de deur). 

Dit event is voor alle geslachten en genders. Na aankoop van de ticket hebben we een kort telefoon gesprekje om kennis te maken (als we dat nog niet eerder gedaan hadden) 

 

Sale!

You're Mine Dag Retreat 26 juni

€ 175,00 € 145,00
Sale!
Sale!

You're Mine Dag Retreat 26 juni

€ 175,00 € 145,00

Early Bird till 28th of may (this day will be given in English)
Single Ticket €145,-
Duo Ticket €195,-

 

Daarna
Single Ticket €175,-
Duo Ticket €225,-

Tickets are non-refundable

De volgende YOU'RE MINE Dag Retreats staan gepland op 11 september en 26 november. 


Het Team

Melinde Witkamp

Seksualiteit voor mij is een speelveld voor de volwassenen, een manier om mezelf (of delen van mezelf) te uiten, ruimte te laten innemen en bekrachtigen. Door aanraking, communicatie en spiri energie elkaar dieper ontdekken. Mijn grootste verlangen is voor de mensen om hunzelf lief of nog liever te hebben. Te dansen met het leven en het leven te gebruiken als eindeloos experiment. Werkend als coach, escort en storyteller maak ik op mijn manier de wereld een stukje juicy-er 

Manon Steltenpool

Manon is gespecialiseerd in de polariteit van masculine en feminine energie. Ze coached mij al enige tijd door mijn leven heen en is een constante inspiratiebron voor 'de magie van een feminine being zijn'. Ze zal op deze dag mij helpen (bij 6 of meer aanmeldingen) met spaceholden en verrijken met informatie over alles masc & fem.