top of page

De basis die iedereen nodig heeft voor een rijk en vervullend seksleven

Voor echte vrijheid zijn er 3 belangrijke thema's die je altijd tegen zult komen en je eigen verantwoordelijkheid voor moet dragen:

 

- Communicatie over wat er in je gebeurd

- Grenzen bespreken

- Verlangen uiten

Als je deze kunt begrijpen en toepassen zul je merken dat de vrijheid aan je voeten ligt. En je seksleven heter en dieper verbonden dan ooit!

Verbonden Communicatie 

Communicatie is onmisbaar in elke versie van relaties. Dat zal je niet kunnen ontkennen. Door middel van verbinding ervaren in communicatie kunnen mensen in staat zijn om hun gevoelens en behoeften te uiten en jullie relatie te versterken.

Verbonden communicatie omvat het actief luisteren naar elkaar, het delen van gedachten en gevoelens, het geven van respect en het laten zien van waardering. Het is belangrijk uiterst begrijpelijk om ons gehoord te voelen door onze lover of friends-with-benefits. Dit zorgt namelijk voor veiligheid en ruimte voor groei. En dat is wat een relatie gezond en levendig houdt.

Grensvol Genieten

In seks komen we constant in contact met de grens van onze comfortzone en angst on de controle te verliezen. In het verlengde hiervan komen we onszelf tegen in momenten waar we ons onveilig voelen of juist willen groeien. Niemand is in staat om andermans grenzen aan te voelen, daarom is het - zeker in seks - van cruciaal belang om verantwoordelijkheid te nemen over onze grenzen. Uit respect en liefde voor je partner of fuckbuddy.

Door duidelijk te weten waar je grens ligt en dit kunt delen met je sekspartner zal dit jullie samen meet vrijheid geven in alles wat er WEL kan. Grenzen zijn de kaders van onze speelruimte. Ze helpen om ervoor te zorgen dat beide partners zich op hun gemak en comfortabel voelen. 

Verlangende Lust

In seksualiteit zijn verlangens een krachtige manier om er achter te komen wat we willen ervaren. Het kan je stoutste fantasieën vervullen. Al kan het moeilijk zijn hier duidelijk woorden aan te geven of de ruimte in te nemen voor jouw verlangens. Door jezelf de juiste vragen te stellen zul je in staat zijn je verlangens duidelijk te uiten en daardoor vervuld te krijgen. Mensen willen namelijk heel graag andermans verlangens vervullen als we duidelijk weten wat daarvoor nodig is. 

Verlang jij naar verdieping in je relatie met je vaste partner, scharrel en jezelf? Wil je meer sacred love en geile lust verwelkomen in je seksleven. En dit allemaal laten ontstaan vanuit veiligheid en verbinding? Het wordt je allemaal uitgelegd in de de Sexual Freedom Cursus. Je seksleven zal positief veranderen in een zee aan genot, vervulling en liefdevol samen zijn. 

Kom live meedoen met de les op 25 (communicatie), 26 (grenzen) en 29 (verlangen) mei van 19:30-21:30. Daarna kun je de lessen bekijken via In het online leerplatform van Sacred Slûts en Hôrny Lovers Club vanaf omstreeks 5 juni. Ook kun je ze dan beluister het als podcast en in losse kortere video's + alle antwoorden op jou vragen zullen daar beantwoord worden. Hierop heb je levenslang toegang.

Doe mee voor € 99

Vanaf 28 mei stijgt de prijs naar € 249,-

Reviews van eerdere cursussen

bottom of page