Sexual Confidence Mini Workshop

Verleid, versier en speel like never before

In deze mini workshop gaan we praten over hoe jij meer zelfvertrouwen kunt leren hebben in het veld van seksualiteit. Of dat nu is in de slaapkamer met een ander, waar je je speelsheid kan uiten die in je zit maar te bang bent voor vreemde blikken of bang bent om het moment te verstoren. En jij die op straat eens een knipoog durft te geven aan die cutie in de rij bij de kassa. Jij die durft te laten zien dat je beschikbaar ben voor verleiding van die hotness op de dansvloer. Het gaat er om dat jij kunt voelen dat je waardig bent om jezelf te kunnen, durven en mogen uiten. Daar begint zelfverzekerdheid. 

Seksuele zelfverzekerdheid kan leiden tot een rijker seksleven, het kan je verdiepen in je gevoel van levendigheid en een positief zelfbeeld vergroten. Zorgen dat jij voor jezelf in staat bent om op te komen waar je naar verlangt in het leven. Durven uitspreken en uitstralen dat er teder of juist ruig van je genoten mag worden. 

Zelfverzekerdheid, of het gebrek eraan, opzoeken in het seksueel spel is een krachtige heler omdat ik geloof dat als we het in de seksualiteit (onze basis van het ontstaan) kunnen waarmaken, we dit kunnen laten doorstromen in vele andere lagen van ons leven.

Deze mini workshop is geschikt voor alle genders en geslachten, koppels en individuele.  

17 mei om 19:30 - 21:30. 
Aanmelden kan via het invullen van onderstaand formulier. Na aanmelden krijg je verdere info over de voorbereiding en benodigdheden tijdens de workshop.