Op deze pagina staan naakt foto's, you are warned ;)

Voor iedereen met een pussie om te aanbidden, ontdekken en er mee wil leren spelen

Een sex positive event met conscious touch, self love ceremonies & groep healing en oefeningen. Én live muziek door Soraya Amber.

De manier hoe ze me zoent, zo zacht en met zoveel passie. Ik smelt in haar armen als ik in haar ogen verdrink. Wauw she knows how to seduce me, en volgens mij doet ze het geen eens expres. Het is haar gewone zijn die zo een effect op mij heeft. 

Ik voel dat ik nat word, dat mijn hartslag sneller gaat en ik mijn handen niet van haar kan afhouden. Jesus wat zou ik graag alles van haar willen voelen. 

Maar ik weet... nouja, ik weet juist niet. Ik heb geen idee wat ik bij haar kan doen. Ik wil haar over haar hele lichaam aanraken, zoenen, mijn tong over haar buik laten gaan. Langzaam naar beneden, naar haar pussie. Maar mijn god, wat vind ik dat spannend. 

Want hoe werkt dat nu eigenlijk, dat hele beffen en vingeren. Als ik het zelf ontvang doen die andere mensen doen volgens mij 'ook maar wat' (met uitzonderingen daar gelaten), hoe moet ik dan ooit weten hoe ik deze vrouw naar de sterren kan laten reizen....

die andere doen mensen volgens mij 'ook maar wat'

In deze situatie heb ik me vaker bevonden. Het on-weten van iets wat ik eigenlijk heel graag wil ontdekken. Maar de spanning, angst en prestatiedruk word me te veel waardoor ik niet verder ga. 

Ik weet dat ik hier totaal niet de enige in ben, die down there 'maar wat doen' bij gebrek aan beter weten. Kon die ander me maar duidelijk vertellen wat ze wilde ontvangen, vertellen hoe ze wilt dat ik met haar lichaam een haar juicy pussie om moet gaan. Stiekem zou ik dat nog best geil vinden ook. Alleen even eerlijk... weet ik van mezelf wel echt duidelijk wat ik wil? Meestal rag ik er even over heen met de hardste stand van de vibrator, niet echt het meest sexy wat ik me kan bedenken. 

Kon die ander me maar duidelijk vertellen wat ze wilde ontvangen

Omdat ik weet dat ik niet de enige ben die door het on-weten iets niet heeft gedaan. Of omdat de situatie simpelweg nog niet eerder is voorgekomen dat ik met een andere pussie op pleasure ontdekkingsreis kon gaan. Of op het moment dat het wel kon, het niet veilig voelde om mezelf er helemaal op los te laten. Hebben we dit voor jou gecreëerd! 

Je krijgt nu 15% op je ticket tot 3 juni 15:00

Pussie Empowerment weekend

Een weekend all inclusief genieten van workshops, ceremonies, sexy speeltijd en overheerlijke maaltijden, snacks, drankjes & magie

Het hele weekend staat in teken van onze pussie. We gaan naar haar luisteren en eren. We gaan haar kleien en bekijken (en eventueel de pussie van de andere). We gaan haar energie helen en bekrachtigen. We gaan ontdekken wat ze lekker vind en met haar spelen. 

Dit doen we in de vorm van workshops, ceremonies en free flow: 

 • Pussie energy healing ceremonie
 • Know your limits workshop
 • Pussie kleien & pussie gazing
 • Tongen & kussen workshop
 • Body acceptance healing ceremonie
 • Free flow sexy times
 • Sexual pussie pleasure workshop

Het weekend is opgebouwd in blokken zodat we rustig aan elkaar en de open seksualiteit kunnen wennen.

Er zijn verschillende momenten voor speelsheid, voor heling en voor seksualiteit

Zo gaan we de zaterdag ochtend besteden aan het verbinden met de groep en onze eigen grenzen leren kennen. en langzaam het gesprek openen over alles pussie. (Dit is allemaal volledig gekleed en met minimale neutrale aanraking) Na de overheerlijke versbereide lunch gaan we in de middag de eerste ceremonie in over pussie energy healing, hierin zal Soraya haar helende stem gebruiken om ons in diepe zelfliefde met onze pussie te komen. We nemen je mee in een veld van pussie glorie en golden power. Om de ceremonie af te sluiten deelt Soraya een van haar publieksfavoriete song en hebben we tijd om rustig te landen, knuffelen, zingen en bij te komen. We sluiten de middag af op een speelse manier met pussie kleien en pussie gazen (mensen uit ons team zullen onze pussie tentoonstellen, waar iedereen zonder enige seksuele intentie eens rustig naar de pussie van een ander kan kijken, vragen stellen en aanraken). Zaterdag na het 2 gangen dinner & eventueel omkleden in een sexy outfit. Gaan we ruimte maken voor free flow tijd, in die momenten zijn seksuele handelingen en nudity welkom bij elkaar. We gaan uitleggen over hoe we veilig seksueel kunnen zijn met elkaar. Ook gaan we ruim de tijd nemen om te luisteren naar elkaars verlangen en uitleggen over hoe je in een groep openlijk seksueel kunt zijn. En zullen we een overheerlijke tong & zoen workshop geven. We sluiten de dag af met een slot sharing en maken rustig onze weg naar een bed. Om op zondag na - hopelijk - een goede nachtrust 

de dag te openen met een nieuwe sharing. Daarna openen we het gesprek over onze conditionering over pleasure en orgasmes. We hebben veel geleerd over hoe het hoort en minder gepraat over wat wij er zelf eigenlijk van vinden. We gaan in gesprek met onze eigen pussie, want ze heeft ons veel meer te vertellen dan wij ons kunnen bedenken. Na de lunch gaan we de tweede ceremonie in die ons in diepere verbinding gaat brengen met ons gehele lichaam. Het is in dit moment jij, jij, jij en de senses van je lichaam. Ook hierbij versterkt Soraya ons met haar geluid. Na de ceremonie nemen we uitgebreid de tijd om te dansen, sharen. En na het dinner maken we ruimte voor de 2e en laatste activiteit van het weekend. 

We willen jullie de tijd bieden om veel te spelen en ontdekken

We zullen een uitgebreide sexual pussie pleasure workshop geven die je bij jezelf of bij een ander kunt doen. Samen met meer free flow tijd, tijdens beide free flow momenten zullen we aparte hoeken hebben zoals de knuffelcorner, kijkcorner en playcorner.  We hebben dubbel de tijd om te spelen, verbinden en ontdekken met meerdere pussies gedurende het hele weekend, zo kun je rustig opwarmen en voel je m zaterdag niet? Dan is er altijd nog zondag voor een nieuwe kans. We sluiten het weekend af met een laatste sharing en een soft landing. De soft landing houd in dat we ruim de tijd hebben om heel rustig onze weg naar huis te vinden. Maar je mag ook blijven eten (dit gaat op bestelling bij de kok voor €20,- extra voor een vega(n) 2 gangen menu) en nog heerlijk na kletsen met de groep.


Belangrijk om te weten

 • Het is een sex positive event, dat betekend dat er specifieke momenten zijn waar naaktheid en seksuele handelingen welkom zijn. We geven dit duidelijk aan en nemen je helemaal mee in het proces van open stellen hier voor. Hierbij is belangrijk om te weten dat er niets, ECHT NIETS, verplicht is. Je hoeft niemand (of jezelf) aan te raken als je dat niet wilt. Het is wel goed om te voelen bij jezelf of je hier comfortabel mee bent, of dat comfort kan vinden in de discomfort. En je doet net zoveel mee als je toeschouwer bent, als dat je knuffelt of een potje eye gazing doet met iemand. 
 • Kijken is ook meedoen
 • Self care 4 the win, we moedigen het helemaal aan om eerst voor jezelf te zorgen en daarna eventueel voor de ander. 
 • We hebben een krachtig team van space holders, gastvrouw en kok die ons het gehele weekend voorzien van alle levels van veiligheid, verzorgdheid en als je even apart wilt zitten hebben we een speciale introvert corner. (lees meer hierover onderaan de pagina)
 • We gebruiken verschillende stromingen vanuit de spiritualiteit en seksualiteit. Zo verwelkomen we alle versies van tantra, kink (working with the senses of a human experience), aanraking, kundalini, mahatma, reiki, ayurveda en alles waar jij je thuis in voelt. 
 • We willen het event zo human friendly maken. Hoe jij je ook identificeert (hetero/niet hetero, monogaam/niet monogaam, vrouw/niet vrouw, dun/niet dun, harig/niet harig, ervaren/niet ervaren , slut/ niet zo slutty) zolang je een pussie hebt ben je welkom.
 • Zelf meenemen: handdoek/kleed (om op te zitten tijdens juicy momenten), sexy kleding, je geheelde en ongeheelde trauma's, iets om te schrijven, ....
 • We zouden het zeer op prijs stellen als je op tijd bent. En zo kunnen we de dag direct in de rust beginnen. 
 • Als er niet Nederlands sprekende pussies zich aanmelden, word het weekend in het Engels gegeven. Of een mix van beide. 
 • Het weekend is excl. overnachting

Voel jij je pussie, brein, lichaam of nieuwsgierigheid verlangen naar een weekend vol pussielove? 

Koop nu je ticket! We hebben 10 tickets beschikbaar, zodat het een kleine intieme groep blijft.

Met dank aan Eva die ooit naar me toe kwam en zei: ik zou zo graag eens een orgie met alleen vrouwen willen.


Je krijgt nu 15% op je ticket tot 3 juni 15:00

Ik heb een vraag


Het Pussie Team

Melinde Witkamp

Opperpussie 

Seksualiteit voor mij is een speelveld voor de volwassenen, een manier om mezelf (of delen van mezelf) te uiten, ruimte te laten innemen en bekrachtigen. Door aanraking, communicatie en spiri energie elkaar dieper ontdekken. Mijn grootste verlangen is voor de mensen om hunzelf lief of nog liever te hebben. Te dansen met het leven en het leven te gebruiken als eindeloos experiment. Werkend als coach, escort en storyteller maak ik op mijn manier de wereld een stukje juicy-er 


Soraya Amber 

Zangeres & spaceholder

I work as a Singer-Songwriter & (voice) healer. My mission is to invite women to deepen their wide range of feminine self-expression so they experience joy and trust in their bodies.

I love pussie and I love to sing for pussies, so I am super exited to be part of these 2 days devoted to play.


Yvette Vrijmoed

Spaceholder 

Some years ago I felt the desire to explore intimacy, sensuality and sexuality in a different way then society mirrors us. The beginning of an interesting journey that I am still on. So much to discover in my inside & outside world.
Where I thought the juice would be in looking for more wild and compelling, I more and more discover how much juice there is in the slower and attentive pace of connecting.

In addition to doing many workshops as participant I've also assisted many workshops about The Wheel of Consent, Conscious Touch, Ritual Play and Poly Vagal Theory (how to regulate your nervous system).
I am a dedicated and experienced spaceholder and consider it an honor to spacehold the Pussie Empowerment event


Eva Schoutten

Spaceholder 

Ik ben Eva (zij/haar). Ik ben polyamoreus, queer, en gepassioneerd over relatievormen, sex positivity, intersectioneel feminisme, en cliteracy (de wetenschap achter de vulva en diens pleasure). Ook gestart als relatie en intimiteitscoach. Tijdens deze tweedaagse kan je bij mij terecht voor al je vragen, een kop thee, of welke andere vorm van support dan ook. Zie ik je daar?

Wat is een spaceholder?

Ze zorgen ervoor dat de energie veilig is, dat er iemand is om je hart bij te kunnen luchten, dat je een knuffel kan ontvangen wanneer je dat wilt. Ze zijn er voor je als je midden in je proces het even zwaar hebt en wat extra handen/energie kan gebruiken. Ze zijn er voor je voor al je wants en needs om te zorgen dat jij de mooiste, meest hartverwarmende en veilig vrije space kunt hebben om jezelf te zijn. 


Eleonora Porcaro

Kok

My name is Eleonora and I love to express my creativity through food. This is both my big passion and my profession. I am also a student of the deep knowledge of Ayurveda - the science of harmonious and joyful living - which considers the preparation of food as Art, a process of alchemy. I will be there to please your bellies and senses with delicious vegetarian food. Through my present cooking, I wish to give you energy and nourishment so that you can be receptive to all the gifts that this weekend has to offer you. I am very happy to contribute to such an empowering weekend of Yoni exploration.