Spoiled Goddess Box

Like a real goddess mag jij helemaal overladen worden al het moois wat one aardse materialistische wereld te bieden heeft. Zo mag jij als mijn lieve Orgasmic Goddess Warriors deze box ontvangen  met items die (in mijn ogen) je echt iets leuks mee kunnen geven. Items die je misschien nog niet kent of minder bekend mee bent, die de verbinding met jou spiri en sexy kant kunnen versterken, die je alleen of met een date kunt gaan ontdekken. 

Bij sommige items heb ik een button toegevoegd die je brengt naar de pagina van pabo.nl, daar kun je meer lezen over het item. 

Lets address the elephant in the box please! 

Heel graag doe ik dat! Want deze gekrulde slurf is van high class GLASS! Een dildo gemaakt van glas. Het voelt wat zwaarder in de hand en inwendig ook. Daarnaast voel die ook heerlijk glad als je er mee speelt. Het kan zelfs dat je er een G-spot orgasme van krijgt of squirten. En voor de penis dragende mensen is deze perfect voor prostaat pleasure. Ook is deze zeker leuk om met temperatuur te spelen, zo kun je m even in de koelkast leggen of warm water. Let wel op dat de inwendige huid veeeeeel gevoeliger is. We willen geen brandblaren in je pussy. 


Gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic is dit de eerste sex toy die (als je er ooit klaar mee bent) op de composthoop zou kunnen gooien. Het heeft verder in het maakproces ook gedacht aan hoe ze zo eco vriendelijk jou geile stimulatie kan geven. 

Toevallig is deze ook geschikt voor g-spot pleasure, al is dit niet de reden dat ik deze aan de box heb toegevoegd. Deze roze vriendin trilt, vibreert en rilt op 10 verschillende standen. Dit kan op veel verschillende manieren gebruikt worden zoals op de clitoris, maar ook kun je spelen met je senses over je hele lichaam en de trilling over je lichaam laten dansen. 


Maskers. hoe simpel ook, hebben de kracht om ons in een andere mood te brengen, alsof we even iemand anders kunnen zijn. Misschien wil je wel eens een heel andere persoonlijkheid belichamen? Een beetje sexy rol play kan wonderen doen.


Love dit merk! Deze verwarmende massage olie kan ons zoveel geven, zoveel laten voelen en overheerlijk laten glijden. Masseer jezelf of laat je masseren om helemaal in verbinding met je lichaam te komen.


Agaat is een geweldig hulpmiddel voor meditatie en een krachtige steen voor healing. Heeft een grondend effect en vermindert gevoelens van jaloezie, afgunst, angst en stress. Bevordert fysieke en mentale kracht en stabiliteit. Ook is het een goede steen voor energetische bescherming. 
Agaat werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf.

Met deze info (van internet geplukt) wilde ik je meegeven dat verbinden met een ander sexual en non-sexual altijd het beste begint als je je veilig voelt in jezelf en weet dat je ten all tijden de macht heb om jezelf te beschermen. Door je in deze staat van veiligheid te bevinden kun je stress, angst en jaloezie veel meer in rust brengen.


well... what to say about her. De tepels kunnen overheerlijk zijn en zooo ontzettend geil om mee te spelen. Hard, zacht, knijpen, draaien en likken. Het word nog veel leuker met deze roller.


Zacht gedimde lichten, kaarsjes die je uitnodigen om je lingerie te showen voor je date of voor de spiegel. Een geur die zich door de kamer verspreid die je ogen zacht maken. Een verwarmde ruimte die je hart sneller laat kloppen. 

Er is niet zoveel te vertellen over wierook behalve dat deze geen bamboe stokje heeft. Enjoy


De kleur van de 2e chakra (sacraal) is oranje, deze staat voor seksualiteit. Maar ook staat die voor geld, de dood, transformatie, speelsheid en voor de algemene levenslust! Daarnaast is deze samen met de 1e chakra (root) verantwoordelijk voor onze aarding, voor hoe we ons neerzetten op aarde. Samen met de kaars kun je stilstaan (of juist in beweging komen) om in te voelen hoe jij je kunt bewegen in deze energie.

De bijgeleverde kaars is niet geschikt voor de huid. 


Een van de leukste onderdelen van seksualiteit vind ik spelen met sensaties. Spelen me sensualiteit (= sensaties waar we genot uithalen) 

Laat de veer over je huid dansen, ontdek zelf hoe lang jij je aandacht er bij kunt houden en of de sensatie intenser word diste langer je bezig bent.


klaar voor wat extra orale fun? Leg deze strip op je tong en ga met die tong op onderzoek bij de ander. Door de mint smaak krijgt alle orale pleasure een nieuw level.

Wil je zelf sex toys of/en dergelijke items bestellen. Ik kan je 10% korting aanbieden op alles wat easytoys en pabo op hun website hebben staan. Stuur me hiervoor een berichtje, als je dit met mij wilt/durft te delen.