top of page
MelindebyAmber&Wolf-162.jpg

Come for Me

De weg naar seksuele zelfverzekerheid

6 maanden groep coaching waarin jij de meest zelfverzekerde seksuele versie van jezelf gaat zijn. Je weet waar je naar verlangt en het uitspreken van grenzen een makkie wordt.  Je een pro bent in het oprecht, veilig en diepgaande verbindingen aangaan. En je open stelt voor het groots goddelijke geschenk van het menselijke leven: onvoorwaardelijk geliefd zijn voor wie jij echt bent. 

Opgesloten in een klein doosje onder het stof van je bed, lig jij naast je ongebruikte sekstoys te wachten tot iemand weer eens aan je denkt. En dan maar hopen dat je met liefdevolle oprechtheid behandeld word . Of wordt er alleen maar naar je borsten gekeken word of je wel goed genoeg bent, of  ze je afkeuren omdat je haargrens langzaam naar achter schuift.

Dat je meegenomen word naar de sterren terwijl de ander aan je teen sabbelt. Maar wie wilt jou nou, als jij jezelf niet eens echt wilt? De dagelijkse pijn die je ervaart omdat je je niet gezien voelt door je partner of voelt dat je er toch niet echt toedoet op je werk . Waar ben jij? Waar is je authentiek zelf heen gegaan, je flirterige speelsheid die ooit je charme was... 

Want godver zeg, je verlangt er naar om zachtaardig maar goddelijk rauw geliefd te worden

MelindebyAmber&Wolf-12_edited.jpg
MelindebyAmber&Wolf-150.jpg

Oke misschien is het wat ver gezocht? Want zo belangrijk is seks en seksueel zelfverzekerdheid toch ook niet?  

Waar maak je eigenlijk een probleem van, er zijn zat mensen die seksueel ongelukkig zijn... Net als jij. Net als ik ooit was. Tot dat jij besluit dat je  het anders wilde, klaar met het wegschuiven van zijn diep gewortelde verlangens om aanbeden te worden, geliefd te zijn voor wie je ben en geprezen te worden voor het goddelijke wat jij uitstraal. Maar hoe? Dat doe je hier! Het gaat namelijk niet om de handelingen die je doet, het gaat om het gevoel wat gecreëerd word met wat je doet. In het veld van seksueel plezier, de speeltuin voor volwassenen.

Hier leer jij de gehele ervaring van seksuele expressie waar je zo naar verlangt?

Van stemgebruik, beweging, open en kwetsbare gesprekken, aanraking in de juiste proporties en die blik... Oh god die blik die je van binnen laat smelten. Die pure zelfverzekerde kracht uitstraalt. Alleen voordat een ander dit je kan geven zal jij jezelf moeten leren kennen in je eigen licht en duister, je energie en mindset finetunen. Zodat die afgestemd staat op frequentie 'Make love to me over and over again'. Zodat de andere persoon(of personen) hun helemaal magnetisch aangetrokken voelen door jouw pure aanwezigheid. De geilige liefdevolle zelfontwikkelde lustigheid in je energetische blauwprint  verwerkt zit.  Zodat jij echt ontvangt waar je hart, huid en hoofd naar verlangt. 

Rule #1 

If it costs you your peace, it's to expensive

MelindebyAmber&Wolf-136.jpg

Review van Ada (Come for Me koppels coaching)

In het begin was ik sceptisch, we hebben toch een goed seksleven! Mijn partner gaf zijn beweegredenen aan en overtuigde mij dat dit juist meer verdieping zou geven aan ons seksleven. Daar stond ik wel voor open!  Heb ik mijn eigen lijf en de sensualiteit die erbij hoort meer mogen omarmen. Heb ik leren uitspreken wat ik fijn vind, hoe ik aangeraakt wil worden.  Het voelt nu of dat mijn man in een diepere laag van mijn Zijn mag komen. Ook krijg wel eens de vraag is het dan niet gek dat Melinde er bij is? Voor mij niet, Melinde voelt voor mij als een soort sisterhood. Voelt erg vertrouwd, puur en warm.

Op 29 November beginnen we. Hier  is iedereen welkom met een balans tussen mannelijke en vrouwelijke met de 8-14  mensen. We leren onze grenzen te voelen in verhouding tot verschillende energieën, communicatie verschillen in man/vrouw dynamiek en zelfvertrouwen voelen in gemixt groepsverband. Met gastles van Soraya Amber en Christoph Pickl als mijn mannelijke assistent.  Een spoiled god/goddess box zit er ook zeker bij om het de ervaring compleet te maken.

 €444,- per maand of €2650 eenmalig

Rule #1
If I can trust you on your NO, I can trust you on your YES

MelindebyAmber&Wolf-6.jpg

Review van Lucy ( Come for Me individuals)

Het wordt haast 'op maat gemaakt'. Het is fijn dat je ten alle tijden Melinde een appje kan sturen als er wat aan de hand is. Tijdens het programma kreeg ik mijn eerste vriendje en had ik voor het eerst seks. Ik merk dat ik nu zelfstandiger ben geworden. Ik kan beter keuzes maken, ik durf een ja te zeggen wanneer ik een 'ja' voel. En een nog grotere verandering: Ik zeg ook nee. Ik sta in mijn kracht door nee te durven zeggen. We hebben het veel over trauma's en mijn relatie met mijn ouders gehad. Ik vond het fijn dat elke sessie een ritme had, een opbouw en een afbouw. het heeft voor mij veel opgelost en duidelijk gemaakt. 

Dit krijg je allemaal

inhoud

Het programma is opgebouwd in drie verschillende date versies die zowel offline als online zijn, gezamenlijk en individueel. Dit zijn ze in het kort: 

MelindebyAmber&Wolf-21.jpg
MelindebyAmber&Wolf-178.jpg
MelindebyAmber&Wolf.jpg

Play Dates

De Play Dates zijn de offline dates op zaterdag van 12:00-16:30 (met uitzondering van de laatste Play Date, deze is op vrijdag van 16:00-22:30) Hier gaan we actief in de groep aan de slag met de  thema's; grenzen, verlangen, stem expressie, beweging, communicatie, commitment & relating.  Door oefeningen, gesprekken en energiewerk zullen we heling en inzicht brengen in onze (trauma gerelateerde) patronen.

Online Orgies

Orgies zijn groepen mensen die seksualiteit op het zelfde moment in dezelfde ruimte uitoefenen. Wij gaan tijdens de Online Orgies via Zoom praten over onderwerpen die ons bezig houden rondom seksualiteit & verbinding. Zodat we de inzichten van de Play Dates goed kunnen toepassen in het dagelijkse leven. Deze zijn de de dinsdagavond tussen de Play Dates van 19:00-21:30.

Camgirl Dates

Naast alle groepsmomenten krijg je ook 1 op 1 online coaching. Hier gaan we dieper in op persoonlijke thema's en patronen. We gaan praten over de triggers die je in de groep ervaart en hoe je je verhoudt tot de andere.  De dag en tijd zijn vrij te kiezen. P.S. er is een mogelijkheid om door de Private Play Time erbij te boeken een extra ondersteunende wekelijkse date te plannen.

De Play Dates

photo_5931433343281379793_y.jpg
photo_5931433343281379784_y.jpg

De Play Date vinden plaats op zaterdag van 12:00-16:30 op verschillende locaties in Amsterdam.

Body Boundary

Alles begint bij het leren voelen van je grenzen, als je weet waar die liggen kun je jezelf veilig houden en laten groeien. Door je eigen en de ander hun grens te accepteren komt er meer vertrouwen in al je relaties.


 Na  deze  Play  Date:

 • weet je wanneer je een Ja & Nee voelt

 • durf je je grenzen uit te spreken

 • heb je geleerd om te gaan met afwijzing

Sexual Self Expression

In een ruimt vol spiegels word je uitgedaagd om als de meest sexy versie van jezelf naar voren te komen. Zonder dat jij je nog druk maakt over de mening van andere durf jij te gaan staan voor wie je bent.

 Na  deze  Play  Date:

 • voel je je seksueel onverwinnelijk

 • kun je met meer zelfvertrouwen jezelf uiten

 • weet je dat alles van binnenuit komt

Inner Marriage

Tussen de bloemen en planten ga je een sacred ritueel in om een huwelijk met jezelf te sluiten, trouwheid en commitment te verzegelen in en met jezelf. Want de relatie met jezelf is ten alle tijden de belangrijkste om trouw aan te blijven.

 Na  deze  Play  Date:

 • heb je afgesproken dat je er altijd zult zijn voor jezelf

 • weet je duidelijk wat je van jezelf nodig hebt

 • voel je een vernieuwde band met je seksuele zelf
   

Surrender & Receive

Mag jij ontvangen zonder eerst iets gegeven te hebben? En durf jij te vragen waar je naar verlangt? Want kinderen die vragen worden over geslagen toch? Vanaf nu niet meer!

 Na  deze  Play  Date:

 • kun je ruimte innemen voor jezelf

 • ontvang je vaker waar je naar verlangt

 • durf je je over te geven aan het moment

Voice Liberation

Kun je zeggen als iets je niet zint? Vanaf nu wel! En die opgeknoopte woede die vast blijft zitten in je keel is verleden tijd. Want door de stem ruimte te geven zal ons veld opgeschoond worden. 

 Na  deze  Play  Date:
Met gastles van Soraya Amber

 • kan je authentiek je stem gebruiken

 • spreek je duidelijker uit wat er in je omgaat

 • heeft woede een weg naar buiten gevonden

Surprise Date Night

Als afsluiter van de 6 maanden gaan we gezamenlijk eten is er een feestelijk avondvullend  verrassingsprogramma. Want het mag gevierd worden dat je inmiddels een nieuwe versie van jezelf bent.

 Na  deze  Play  Date:

 • heb je spierpijn van het dansen

 • gelachen en plezier gemaakt op de dansvloer

 • gevierd dat je een GEWELDIG persoon bent!

Rule #2
Faking orgasms= teaching others exactly what DOESN'T work for you. 

Online Orgie

Naast de offline Play Dates komen we tussentijds, op dinsdag avond van 19:00-21:30, online samen via zoom om dieper in te gaan op de thema's van de voorgaande play Dates. We kijken naar de praktische kant hoe we de nieuwe versie van onszelf in het dagelijks leven kunnen vorm geven.  Het gaan belichamen en daadwerkelijk uitvoeren. Walk your talk & Dare to be ugly.  In de Online Orgies leren we van elkaar door onze verhalen en inzichten te delen. En vooral leren we van elkaar door te bespreken wat het niet zo goed gaat, waar we tegen aan lopen. We vragen je niet om mooi weer te spelen en dagen je uit om juist om je lelijke, minder social geaccepteerde en onvriendelijke kant aan het licht te brengen. Met een duidelijke structuur en openheid voor beweging word dit een maandelijks feestje om te vieren dat we mens zijn. En juist DIT dieper te belichamen.

MelindebyAmber&Wolf-176_edited.jpg
MelindebyAmber&Wolf-168_edited.jpg

Camgirl  Dates

Om dieper in te kunnen gaan zitten er drie 1:1 online sessies bij van 60 minuten. In deze momenten gaan we je persoonlijke onderdelen aan het licht brengen. Hier mag het even helemaal over jij, jou en jezelf gaan. We gaan ook praten over de triggers die je ervaart in de groep en hoe jij jezelf positioneert in verhouding tot de andere. Kortom een zeer waardevolle toevoeging voor je eigen heling. Mocht je nu voelen/denken dat je meer dan drie 1:1 sessies wilt, kun je het Private Play Time pakket erbij nemen waarin nog drie online en een offline date worden toegevoegd aan je reis.

Spoiled God/Goddess Box

Laat jezelf verrassen met een box gevuld met sexy goodies! 

Dit zit er onder andere in:

 • Glass dildo voor g-spot & p-spot (t.w.v €29,95)

 • Vibrerende item (verschilt voor man en vrouw) (t.w.v. €22,99) 

 • En nog veel meer met een totaal waarde van €111,-

MelindebyAmber&Wolf-3.jpg

Rule #3
Through active listening i learned truly see who you are

Kort Samengevat

 • Zeven Online Orgies van 2,5 uur
  (t.w.v. €2425,-)

 • Vijf unieke diepgaande offline Play Dates van 4,5 uur
  (t.w.v. €2997,-)

 • Één afsluitende Date Night met diner en verrassingen van 6,5 uur
  (t.w.v. €999,-)

 • Drie 1:1 Camgirl Dates van 1 uur
  (t.w.v. €297,-)

 • Magische sexy groep aan mensen die net zoals jij willen groeien
  (t.w.v. onbetaalbaar)

 • Gast les van Soraya Amber
  (t.w.v. €450,- )

 • Spoiled God/Goddess box 
  (t.w.v. €111,-)

 • Duidelijk gestructureerde overzichten en opdrachten
  (t.w.v. eindeloze waarde)

 

Totale waarde €7279,-

€444,- per maand of €2650 eenmalig

ARe you ready to come?

Als jij de gezonde weerstand voelt, je lichaam aan gaat, je pussie/penis wilt gaan spelen of denkt dat je dit nodig hebt! Klik dan op de onderstaande button en plan een First Date in. Dit is een verdiepend info/intake gesprek. Zodat we elkaar alvast een beetje leren kennen en voelen of welke groep het beste bij jou past. Daarna mag jij de vraag beantwoorden. Do you wanna Come for Me? En zullen we jou commitment officeel maken!

Rule #4
Normalize eye contact during intimate moments

photo_5933685143095065174_y.jpg
data en tijde

De planning

Play Dates

za 3 november - Body Boundary za 7 januari - Voice Liberation za 28 januari - Surrender & Receive za 25 februari - Inner Marriage za 25 maart - Sexual Self  Expression vr 21 april - Dancing Date Night

Online Orgies

di 29 november  di13 december  di 17 januari  di 7 februari  di 7 maart  di 4 april  di 25 april

Het Team

Soraya Amber

gastcoach Voice Liberation

​Ik word heel blij van mijn muziek maken en zingen. En andere mensen helpen hun stem te bevrijden middels zingen. Daarnaast vind ik de wijsheid van de baarmoeder super fascinerend, voelt zij als mijn grootste teacher en deel ik dat graag met anderen. Goeie koffie, grappen bedenken en daar filmpjes van maken, reizen en met mijn vrienden op avontuur gaan is iets waar mijn binnenste van gaat dansen.  Ik ben opgeleid als holistisch coach, systemisch- en relatiecoach. Hiernaast verdiep ik mij al jaren middels opleidingen en cursussen in stembevrijding, baarmoederwerk en energie heling. In mijn healings werk ik met stem, handen en met channeling. Naast esoterisch werk, houd ook van praktisch werken met humor en speelsheid. Wat ik wens voor iedereen die mee doet aan Come for Me is dat we als mensen kunnen leven vanuit verlangen. Dat onze creatieve life juice vrijuit mag stroomt. Dat we in tune zijn met baarmoeder & pussy (penis en hara voor de mannen) - bovenal dat we veilig zijn in onze seksuele creatieve expressie en daarin blijven ontdekken.

Christoph Pickl

Co-coach Mixed Gender groep*

Most of my life I was and still am enjoying working with humans as well as with machines. On the one hand I work as a Software Engineer, on the other as a Taijiquan teacher (Chinese Martial Art) and Shiatsu therapist (Japanese bodywork/massage). I love depth, whether theoretically by studying philosophy and psychology, or personally by having deep, personal, vulnerable conversations. For me, personal growth, to get to know myself, and supporting others in this process as well, is one and maybe "the" most fulfilling thing in my life. I feel honored to be able to contribute with my comprehensive educations and experiences around "body" (Contact Improvisation Dance, Feldenkrais, Qigong, ...), communication (Non-violent communication, Radical Honesty, Circling, ...), and sexuality (+5 years of Tantra trainings, living non-monogamous for +10 years) to your process and serve you with my best abilities. My wish for the world is to use sexual liberation not only to overcome shame, to heal trauma, to be more connected with one of our strongest life energies, but maybe even to make this world a better place on the large scale.

*Zoals je leest, is dit in het engels. dat komt omdat Christoph is opgegroeid in Oostenrijk, waardoor hij Duits en Engels spreekt. Al is zijn moeder Nederlandse, waardoor hij de Nederlandse taal volledig kan verstaan. Al geeft hij zelf de voorkeur om grotendeels Engels te spreken. 

Rule #5
i rather have a honest no then a dishonest yes

private playtime

Private play Time

Zorg voor nog meer verdieping in je eigen proces met extra 1:1 dates die vrij zijn in te plannen gedurende het programma. En een private sisterhood/brotherhood event op zaterdag 11 Februari.
MelindebyAmber&Wolf-79.jpg

Drie CamGirl Dates

T.w.v. €297,-
MelindebyAmber&Wolf-124.jpg

Private Play Date 

T.w.v. €333,-
DSCF8746_S.jpg

Sisterhood of Brotherhood Event

T.w.v. €566,-

Je krijgt drie extra 1:1 Camgirl Dates van 1h die je op een door jou gewenst moment kunt inplannen. Waar we dieper ingaan op persoonlijke stukken.

De private Play Date is een 1:1 verdiepende sessie waarbij we in ondersteuning van de rest van je proces meer lichaamswerk kunnen doen zonder rekening te houden met de groep.

Voor iedereen die de Private Play Time erbij boekt zit er een extra groeps Play Date bij op zaterdag 11 Februari van 12:00-16:30. Deze zal gaan over de sisterhood (gefaciliteerd door Melinde) of brotherhood (gefaciliteerd door Christoph) verbinding die fundamenteel belangrijk is het belichamen van je seksuele kracht.

Dit heeft een totale waarde van €1229,- 
Nu bij te boeken voor eenmalig €444,- 
Je kan je aanmelden voor de Private Play time tot en met 31 januari.
bottom of page