top of page
Melinde+Amber&Wolf-103_edited.jpg

Embodied
Zelfontwikkeling Course

Volledige vrijheid voelen, veilig verbinden en diep geliefd worden

En dit allemaal met seks als tool

Ben jij er klaar voor om je eigen seksualiteit helemaal te belichamen?

Dit is voor jou als:

Dit is niet voor jou als:

* je houdt van zelfontwikkeling en spiritualiteit

* je seksuele leven juicyer wilt 

* je niet alleen sexier wilt voelen, maar dit ook actief wilt uitstralen!

* je in een relatie zit die niet dienend, maar ook niet wilt ontkoppelen

* je hoopt dat ik je 'heel', dit kun je alleen zelf doen

* het zelf altijd beter weet. 

De inhoud

Deze course bestaat uit 3 onderdelen

- fysiek

- mentaal

- spiritueel

Alle hebben hun eigen toevoeging aan het belichamen van je eigen seksualiteit. We hebben ze allemaal evenveel nodig om fully engaged te zijn in een seksuele belevenis. Van het eerste moment dat je met de ander in verbinding komt tot penetratie en hoe je afscheid neemt.

Let's Get Physical

Hiermee maken we contact met je huid. De aanrakingen. De handen op je lichaam, kleding die je draagt en hoe je jezelf in zichtbaarheid presenteert aan de buitenwereld. 

Dit thema wordt belichaamd door aanrakings-oefeningen die meer inzicht zullen geven over waar je grenzen en verlangen liggen. Hoe je ontspant en kunt ontvangen in een aanraking. 

Het wordt ook belichaamd door te kijken naar hoe je je kleed, wat je draagt en hoe je lichaamshouding, je innerlijke wereld reflecteert. We gaan onszelf confronteren met spiegels, om echt te zien hoe jij jezelf presenteert naar de buitenwereld.

Energetic Connection

Seks is spelen met seksuele energie. Dit is een initiatie naar een ander spiritueel level. 'De Bubbel'. Als we samen met andere in deze bubbel belanden lijkt de wereld er anders uit te zien. Sterker nog, de buitenwereld lijkt wel weg te vallen.

 

Door onszelf op een veilige manier open te stellen op energetische niveaus, zul je merken dat de waarde van je belevenissen vele malen hoger zullen zijn.

 

We gaan verbinding maken met 'het hogere'. Hoe dit vorm krijgt, waar jij je bron van energie uit put is per persoon verschillend. En we zullen dan ook met inspiratie vanuit jouw eigen spirituele verlangen een ceremonie houden die je in diepere verbinding brengt met het creëren van 'De Bubbel'.

Mental Clarity

Welke gedachte heb jij over je seksuele zelf? Waar beoordeel jij jezelf voor. En hoe heeft dit invloed op je verbinding met andere mensen?

Onze gedachte manifesteren zich in een onzichtbaar veld waar onze werkelijkheid in gecreëerd wordt. Vaak is te zien dat, als we doorvragen, de oorsprong van onze overtuigingen te herleiden is naar de jonge jeugd. En naar de generaties voor ons die hun angsten en trauma's aan ons hebben doorgegeven.

Door gebruik van een papieren familieopstelling gaan we ruimte geven aan datgene wat ons tegenhoudt om echt in onze seksuele kracht te komen staan. We krijgen door waar de blokkade zit die afbreuk doet aan onze full potential.

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”

Alexa Young, CA

Naast de retreat dagen krijg je ook online begeleiding. Dit gaat je helpen de belichaming te verdiepen en je communicatie te verbeteren. We hebben 2 weken na de retreat dag een call, waarbij we reflecteren op je belevenis. En hoe dit zich vorm gegeven heeft in je dagelijkse leven. 

 

Ook is er ruimte om te bespreken hoe je authentieker en zuiverder in je huidige relaties jezelf kunt inbrengen. 

Add your own content here. Click to edit.

Praktisch

Je krijgt 3 maanden belegleiding. Waarbij we elkaar elke twee weken zien/spreken. De ene zullen we een retreat dag beleven.

 

En de andere week een online coachings-call voor woordelijke verdieping van je proces. Ook heb je de mogelijkheid om via chat te delen en tussentijdse vragen te stellen. 

De sessies

De online calls zullen tussen de 45 en 75 minuten zijn. Dit licht er net aan hoeveel tijd we nodig hebben per keer.

De retreat dagen zullen tussen de 4 en 5 uur zijn. Locatie's verschillen per dag. Deze worden vooraf besproken. De dag is incl een kleine maaltijd, thee en snacks. 

bottom of page