Own je Sexual zelf 

Leer jezelf kennen in seksuele vrijheid. Door te verbinden met jezelf, je grenzen en verlangen dieper te belichamen, en door leren je eigen pad te zien en staan voor wat jij op aarde komt brengen. Dit alles in het speelveld van seksualiteit, verleiding, sensualiteit en liefde.

Kies jouw archetype

Deze 3 archetype zijn er om meer richting te geven aan jou authentieke pad, we hebben allemaal delen van ieder type in ons. Echter kan het zijn dat één van deze 3 je op dit moment het meest aanspreekt in dit moment van je reis als menszijn. 

The Goddess

"My presence is enough"

Jouw aanwezigheid is al genoeg om te mogen ontvangen. Zonder schuld te doen, zonder excuses te maken. De godin heeft haar eigenwaarde duidelijk en neemt alleen nog aan wat voelt als dienend voor haar eigen hogere goed. 

The Goddess is gebaseerd op de vrouw die weet wat ze waard is, niet meer genoegen neemt met half of minder. Ze trekt aan wat goed voor haar is en laat zich dienen door de wereld om haar heen.

 

The Warrior

"I'm here to live my truth"

Zij die in haar kracht wil gaan staan, voelen hoe het is om grenzen duidelijk te hebben zodat ze ten alle tijden voor haarzelf kan instaan. Haar innerlijke kracht door de ramen van haar ziel naar buiten stralen. 

The Warrior is gebaseerd op de vrouw die zelfvertrouwen wilt hebben in hoe ze zichzelf presenteert aan de buitenwereld, niet meer over zich heen wil laten lopen en kan uitspreken/aanspreken als er iets op haar hart rust.

The Slut

"Play with me, fill me up"

Ze wilt gepenetreerd worden door het leven, voelen dat ze vervuld is in ieder moment. Ze mag omarmen dat ze simpelweg gek is op het gehele spel van seksualiteit en niet verlegen hoeft te zijn om dit met veel verschillende mensen te willen delen.

The Slut is gebaseerd op de vrouw die haar seksuele zelf, naar haar idee, heeft moeten onderdrukken. En nu niet langer meer haarzelf in haar expressie wilt onderdrukken omdat de buitenwereld daar iets van vind. 

In 6 maanden gaan we wekelijks aan de slag met jou reis, proces en ontwikkeling. We hebben 1x per maand een offline sessie van 2,5 uur, ook wel Play Date genoemd. In deze Dates gaan we aan de slag met 5 verschillende thema's: grenzen, stemgebruik, commitment, expressie en overgave. Dit doen we op verschillende locaties in Amsterdam in ceremoniële setting helemaal aangepast op wat er in jou leeft. Naast de offline Dates zien we elkaar alle andere weken in de Camgirl Dates, dit zijn online sessie van 1 uur via zoom. Hier gaan we meer kijken naar je patronen en cooping mechanismes, bespreken waar je in je dagelijks leven tegen aan loopt. Ook zal er regelmatig worden afgestemd met spirit/universum en gedeeld worden wat zij je willen vertellen over je spirituele ontwikkeling. Natuurlijk is er ook tijd om te kletsen over alles wat je bezig houd rondom seksualiteit en je ontwikkeling. Omdat het toch vaak nog een onbesproken onderwerp is, kun je wekelijks je hart luchten over alles juicy en sappig van je leven. Hier lees je uitgebreider over de alle Dates. 

Investering

€2664,- of

6 termijnen van
€444,- incl. BTWDit is een non-sexual (yet very sexual) programma, wat betekent dat we geen seksuele handelingen gaan uitvoeren. Wel word je (met expliciete toestemming) aangeraakt, geknuffeld, uitgedaagd en verleid om jouw meest authentieke sexy zelf te uiten.

I can be a Slut, I can be a Warrior and I can be a Goddess.

Alle hebben ze hun eiagen essence, hun eigen kracht en hun eigen lessen om te leren. De Warrior, she goes for het goal. Ze is niet bang om haar waarheid te spreken, haar duister aan te kijken en haar kracht te voelen. De Slut, well... she is what she is, a slut. Ze houd van seksen, ze houd van de aantrekkingskracht en ze is niet bang om haarzelf te laten zien in haar seksuele speelsheid. En de Goddess, she is here to receive. Ze komt hier om geëerd te worden, hoofden die omdraaien als ze langs loopt in haar gloriousheid. Ze word echt gezien in haar aanwezigheid, en dat is ook enkel wat ze hoeft te doen. Aanwezig zijn.

Dit zijn delen van mij, en delen van jou. Is het tijd om jou meest sexy aantrekkelijke en krachtige zelf te ownen? Want jij mag helemaal bestaan in dit leven, met alles wat jij in je hebt. Wil je samen met mij leren hoe? Klik op de button hieronder en lees alles over het 1:1 coaching traject, genaamd Come for Me.